Despre Noi

ElectroScoica Mar este o companie privata infiintata in 1991 care realizeaza o gama larga de lucrari si reparatii in principal in industria constructiilor navale.

Ca o companie cu capital integral privat, in primii ani am inceput prin a face reparatii electrice pentru navele sub pavilion românesc sau strain, apoi prin extinderea gamei de lucrari la reparatii otel, mecanice si tubulatura, am reusit pana la sfârsitul anului 1998 sa avem propriile ateliere si echipamente de lucru.

Anul 1999 a fost un punct de cotitura in istoria noastra - de atunci, am trecut treptat cea mai mare parte din capacitatea noastra catre constructii noi, ca subcontractanti ai santierelor navale situate pe malul Marii Negre, si ulterioare catre structuri metalice civile.

Ne mandrim cu dezvoltarea continua in ultimii ani, astazi fiind unul dintre cei mai importanti subcontractanti al santierelor navale locale si al armatorilor. Personalul nostru, este foarte calificat si pregatit pentru a se conforma cu registrele navale sau caietul de sarcini al armatorului si de a realiza produse si servicii la standarde inalte pentru satisfacerea deplina a clientului.

Pentru a indeplini aceste obiective avem propriile noastre ateliere specializate, dotate corespunzator (lucrari de otel, tubulatura si lacatuserie,lucrari electrice si electronice, lucrari mecanice, atelier de prelucrare prin aschiere, surse de sudura MIG / MAG, masina debitat cu comanda numerica etc). Ca o recunoastere a eforturilor noastre, am certificat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 de catre Germanischer Lloyd in 2005 si Atelierul de Sudura pentru constructii navale de acelasi registru in anul 2006.

/ footer -->